Tidtrøyta

Jeg er død

28.2.06

Be afraid...

Så kom kvakkkvakkpesten til Sverige. Det skal bli spennende å se hvor fort apokalypseforsidene vil prege avisene med overskrifter som ”Smitten har nådd oss”, ”Vaksiner deg nå!”, ”Pass deg for Donald!” og ”Vi kommer til å DØ!”. Jaja, så blir det lite kyllingmiddager fremover, og byduene vil nok se lite til brødsmulene de er vant til å få fra pensjonister og andre mennesker med for mye tid til overs. Men det er nok snart over, og vi klarer vel oss med annet kjøtt i mellomtiden. Selv om du kanskje ikke synes det er like godt, så er det i det minste trygt. Nei vent nå litt.

Gilde dumper 65 tonn, og de gjør det dessverre ikke for gøy. Diverse småkids over landet har som kjent blitt syk av kjøttdeig, og at en matekspert på Tabloid forteller at kjøttdeig er et risikabelt produkt gjør ikke saken bedre, i hvert fall ikke når hun mente at det alltid har vært slik, og at det vil fortsatte å være det. Enda verre er det at Gildes represanter rundt debattbordet stumt sa seg enig. Det kan se ut som det blir mye fisk fremover.

Norsk laks inneholder for mye kadmium og bly. Med andre ord – du får kreft. Dette er den offisielle begrunnelsen for at de østlige naboene våre ikke tør å importere norsk fisk, men russerne er jo ikke helt gode, så det er sikkert ikke noe vi trenger å ta så alvorlig. Da er det kanskje litt verre at en norsk forsker har sagt det samme.

Fuglekjøtt = you gon’ die
Kjøtt fra firbente dyr = you gon’ die
Fisk = you gon’ die - slowly

Mye tyder på at dyrene har innsett at selvmordsaksjoner er det eneste som kan redde dem fra middagsbordet. Grøntforets tid har kommet, og frukt, planter og grønnsaker skjelver i buksene av tanken på en verden med kun vegetarianere…