Tidtrøyta

Jeg er død

5.3.06

En badevakts betroelser


Noen rike folk er rike fordi de har god forretningssans. Noen har arvet en shiitload med daler, noen er rike fordi de har et talent av noe slag, også har vi de som har en liten Fetter Anton i seg og har skutt gull på lottokupongen. Samtidig er det mange som er rike fordi de har funnet på smarte ting. Eller ting som ikke nødvendigvis er så veldig smarte, men ting som de kom på før noen andre. En dag for noen år siden satt jeg og så på Oprah(ja jeg veit), og da var det et lykkelig dollarglisende amerikansk bondepar som var blitt søkkrike av en tanke som skulle forandre verden slik vi kjenner den – hvorfor ikke selge ferdigblandet salat på dagligvarebutikkene?

PostSecret er en side hvor det postes innsendte postkort fra hemmelighetsfulle sjeler, og det kortene forteller har tydeligvis holdt seg godt gjemt i psykiske skap over hele verden. Før skapdørene åpnes på denne måten. Nå har det kommet en bok med de mest populære kortene, og karen bak denne siden har helt sikkert tjent en real haug med penger. Altså fordi han hadde en god idé. Og det er virkelig en god en og spør du meg. Selv om denne siden ofte kan være full av depressive betroelser, så er det stas å høre folks hemmeligheter, er det ikke? Åjoda.

En kar som har fått sin plass i historiebøkene sa en gang at religion er folkets opium. Kanskje nede i brenne-ambassade-land hvor ordet hellig fortsatt betyr noe, her er det sladder og skandaløse hemmeligheter. Og på denne siden er det lett å bli hiiiigh on that opiuuum...