Tidtrøyta

Jeg er død

31.3.06

Justice

Morgenbladet kan denne uken fortelle at en IQ-forsker har forsket seg frem til at tyskerne er de smarteste i Europa. Tyskerne. Om det skyldes at min egen oldefar satt på Grini under krigen vet jeg ikke, men advokatgenet i meg blåste opp når jeg leste denne mildt sagt drøye påstanden, og jeg så det som min moralske plikt å knuse den:

Bevis A: Hasselhoff: not since the Beatles
Denne overskriften kunne leses i en tysk avis på slutten av 80-tallet. David Hasselhoff var nemlig en suksess uten like i jødedusjens hjemland, og tyskerne gikk mann av huse for å sikre seg Mitchmusikken.

Bevis B: Språket
Fransk eller italiensk kan sjarmere deg i senk selv om du forstår like lite av det som kjøkkenkrakken din forstår intrigene i Hotell Cæsar. Derimot kan selv den vakreste tyskeren skremme deg vekk med det ufyselige orke-språket sitt. Nei tyskerne får ikke noe med andre enn seg selv, og godt er det. Fysj.

Bevis C: Porr
Incest og snuff er noen ganger litt ekkelt, men blir søtt sukkerspinn i forhold til tyskerporno. Schaize!

Bevis D: Hockeysveis
Jada den er tysk. Ingen ytterligere kommentar nødvendig.

Bevis E: Schnappi
At låta lå øverst på VG-lista her hjemme kan tyde på at det ikke hadde vært så dumt å opprette et musikksmakspoliti med fullmakt til tvangslobotomering, men poenget er at opphavet til den grønne dritungekrokodillen selvfølgelig er tyskelandet.

Bevis F: Polly vil ha kjeks
En tyskertosk uttalte følgende etter å ha slått i hjel en papegøye: ”Han var en god venn, og jeg er fryktelig lei meg.” Dette menneskelige avskummet er selvfølgelig representativt for alle sine landsmenn, og de fortjener buksevann alle sammen.

Bevis G: Rattkontroll
I følge usikre kilder blir en tysk underlivsstang polert hvert 15 sekund, og det bak rattet. Samtidig er Autobahn den eneste europaveien med fri fartsgrense.


På grunnlag av bevis A-G krever Tidtrøyta 21 års forvaring for IQ-forskeren, (alternativt hundre ballespark) for overlagt sannhetsdrap.