Tidtrøyta

Jeg er død

5.4.06

In your face!

Når sirenen starter og vekkeklokkelarmen river deg nådeløst ut av drømmeland er det en psykisk voldtatt kropp som omsider står vaklende ved siden av senga. Gåsehuden er over kroppen som stive brystvorter, og du skvetter av ditt eget speilbilde når du har kavet deg frem til badet. Ingen liker morratrynet sitt, og hvem faen vil vise det frem.

Her har Dagbladet pungterte dekk, for de henger tydeligvis langt etter alle andre, som ikke har noen vanskeligheter med å se at et morratryne er et privat tryne. I dag kan du lese en artikkel om en norsk-russers kjipe dager under krigen, med tortur og det hele. Jess det er synd på han, men hva i all verden er meningen med å gjøre ydmykelsen komplett ved å vise morratrynet til den nytorturerte krigsfangen? Også på forsiden! Har ikke han vært igjennom nok fra før?

Ett bilde sier mer enn tusen ord, så det er lett å fastslå at Dagbladets egentlige intensjon her var å spotte denne stakkaren og hans familie ned i gjørma. Mye peker i retning av at en avisansatt har hatt noe uoppgjort med norsk-russeren, og benyttet anledningen til å sparke han mens han lå tårevåt og nedslått i restene av en horribel og traumatisk hukommelse.

Nei kjære lesere, vil dere ha nøytralt og subjektivt nyhetsstoff så hold dere her.