Tidtrøyta

Jeg er død

14.7.06

Kjendisvalker og skjørt skjelett

Nå er ikke jeg en av de mange feministkrigerne i bloggosfæren, som de kaller det, men like fullt er det morsomt - også for meg - å se at de kvinnelige skjønnhetsidealene fra the Walk of Fame er menneskelige de også. (Hvem hadde trodd det?) Og det til tross for at jeg har trålt meg gjennom møkkafilmen Sleeping Dictionary utelukkende pga. Jessica Alba. Nuvel.

Anna Kournikova er en av de velkonstruerte pikene som tiltrekker seg sikkel fra middelaldrende mannegriser så vel som hårløse pubertetspojker. Tennisbaben er dog ikke slik hun var når bilder som dette ble tatt:

I dag er hun mer tilpasset en anoreksiaelskendes fetisjfantasier. (Hvis noen tenner på avføring fins det de som brenner for anoreksiajenter også) Vi anbefaler et diettprogram ála Supersize Me, kjør på med Big Macs hver bidige dag, kanskje foruten en Quarterpounder en gang i mellom for variasjonens skyld. (Variert kosthold er viktig) Og for Guds skyld hold deg unna salaten. Fysj. Få i deg masse sukker, gjerne også intranevøst om natten, så ikke søvnen brenner bort for mange kalorier. Enda viktigere - pass på å begrense den fysiske aktiviteten til Smash Court Tennis på Playstation. Forøvrig har Bislett kebab house god babb selv i edru tilstand.

Britney Spears ble visstnok tilbudt 40 millioner dollar for å stille opp i Playboy. Nabojenta di er sikkert pen, men står sannsynligvis utenfor sammenligning med B, og det blir nesten skummelt å tenke på hvor mange liter fjortissæd som hadde blitt sendt ut over slike bilder, hvis hun den gang hadde takket ja. Slik så hun ut i bladet Esquire for en tid tilbake:

Britney har fått unge, og er visstnok på vei med en til. Det synes.

Vi får håpe at Britney fortsetter å pøse ut unger, litt valker i Hollywood er bare sunt. Men neste gang du har grillparty sørg for å ta en telefon til Anna, hun kunne trengt en biff eller to innabords. Du finner nummeret hennes på den hackede mobilen til Paris Hilton.

Da var forøvrig kvoten for kjendisnytt fylt her på trøyta, den neste posten vil angripe dagbladets ukebladtakter og manglende fokus på nyheter som teller.