Tidtrøyta

Jeg er død

8.9.06

Finn en feil

Vampus 1:


Vampus 2:


Åh, Vampus skriver om fotball, ja det er jo så "feil" liksom. Snøft. Hvis du brenner BHer på fritiden tenkte du sikkert noe slikt. Da tok du feil. "Feilen" her er det egentlig ikke noe feil med i det hele tatt, forskjellen er at vi plutselig er tilbake til old-school-bloggetiden hvor reklamen var fraværende. Har VamPus innsett at det er litt sellout å ha reklame på blogg? Nei dessverre, det er jeg som har oppdaget Adblock til nettleseren Firefox. En herlig liten tingest som jeg oppdaget gjennom denne artikkelen på Dagbladet. Ser jeg en annonse jeg ikke liker? *museklikk* og se der var påtrengende ads borte vekk. Herlig!

Ok så er det kanskje ikke sellout å tjene penger på bloggen sin, i hvertfall ikke hvis det er snakk om en blåblogg. Men det er i uansett mer behagelig for øyet med en "ren" blogg, eller nettside, og et tydligere eksempel på en før\etter-forandring med Adblock ser du her:

Dagbladet med ads:



Dagbladet uten ads:


Et skritt i riktig retning. Vil vi snart se AdBusters gå til fysisk angrep på ClearChannel og JCDecaux? Vil McDonaldsskilt og Nike-reklamer stå i brann, mens graffiti maler over reklamevegger i kunstneriske stemmer? Vil vi få byen tilbake? Vel, JCDecaux har tatt noen småsting men ellers er det lite reklamebashing her på oljeberget. Så kjøp heller en Freia Melkesjokolade eller ta en iskald Coca-Cola med Iceman isbiter, du vet, de som har perfekt størrelse, form og smak.

Klikk her.

4 Comments:

At 8/9/06, Blogger KjederMegPåJobb said...

Legg også merke til at DB-journalisten i beste bloggestil ombestemte seg ved overskriften. "NÆR klinger mye bedre enn NESTEN!" sa redaksjonssjefen.

 
At 10/9/06, Blogger Vilde said...

Er det ikke tidskrvende å klikke så mye?

 
At 10/9/06, Blogger KjederMegPåJobb said...

Jo men det er bare å gjøre det én gang, og vips så er Dabladet reklamefritt på den PCn. Deilig!

 
At 10/9/06, Blogger KjederMegPåJobb said...

Uff, ikke bra, ikke bra. Kanskje jeg rett og slett blir nødt til å komme ned å hente deg hjem igjen. Bare vent!

 

Legg inn en kommentar

<< Home