Tidtrøyta

Jeg er død

27.11.06

Den før desember


Helt ærlig, hvem liker november. I september er det varme t-skjortedager, oktober er full av høstfarger og pledd-kvalitetstid, og i desember er det jo halv skatt og pepperkaker. Men i vakumet mellom finhøsten og begynnelsen på vinteren finner vi altså denne møkkamåneden alle hater. Kulden har kommet, og er ekstra bæd siden vi ikke er vant til den. Det regner. Snør litt neste dagen, for så og smelte igjen den neste og bli til is dagen etter der igjen. Og sneakers på isen er glatt. Au. Og mørket. Når du står opp sover solen fremdeles, og døgnrytmen hans er ikke mindre føkka enn at han jammen meg har lagt seg igjen når du er på vei hjem fra skole eller jobb. Fysj.

- Vi er lysskapninger og er avhenging av lys for å få balanse i livet, sier lysterapeut Phyllis Nyquist. Ja se der, høstdeperasjonen er til og med et vitenskapelig faktum. Den eneste løsningen må være peis og boblebad. Stearinlys og Enya. Intimitet. Vafler og solbærtoddy. Brownies med prozac-dryss.

Jeg trenger en klem


oioi håper ingen merket det!

5 Comments:

At 27/11/06, Anonymous Anonym said...

Klem

 
At 28/11/06, Blogger KjederMegPåJobb said...

Takk takk!

 
At 28/11/06, Blogger Jacob said...

Vet ikke om det hjelper, men du er ikke alene om dette. Dessuten kan det kanskje være en trøst at når neste istid er overstått om noen år, så blir det nok varmt også i november.

 
At 28/11/06, Anonymous Anonym said...

uh! Denne har jeg sett før! *klem*

 
At 28/11/06, Blogger KjederMegPåJobb said...

Det er godt Jacob, det er viktig å se ting fra den lyse siden!

Elisabeth: Hysjjsjsjsj!

 

Legg inn en kommentar

<< Home