Tidtrøyta

Jeg er død

31.5.06

Menn med forkle

Joda vi har matprat.no, kokebøker og mammas telefonnummer, men nå trenger ikke ethvert måltid bli så fancy at det blir homsete. Hvis daten er fraværende er det like greit å kjøre den enkle, røffe veien.

Hobbykokk, muskelbunt, debuterende gjesteskribent og fremtidig reklamemann Alex disker opp med sunn barskhet i en delikat variant av tunfiskgrunnmuren:

Tunfisk må moses godt, for når klumpene er borte blir det automatisk gøttar, sammen med rømme.
Rugbrød hakker jeg i terninger sammen med ris. salat ve siden, agurk og tomat i terninger er gøtt.. ha på masse olje..

Etter litt trening skal måltidet være mulig å tilbrede på den tiden det tar å koke opp en nuddelpakke, og det uten Ingrid Espeligs notoriske luring. Bånn appetitto!

I et desillusjonert, desperat øyeblikk endte utbrente tanker i en slutning som sa at ting måtte forandres. Jeg sa desillusjonert, for løsningen i hverdagstilpasningen ligger ikke i å spore av, og ut mot nye veier og ukjente opplevelser, løsningen ligger i overgivelsen til fengselet en prøver å bryte ut av. Bare ved å kalle cellen sitt hjem vil gitteret oppløse seg. Tunfisken skal dyrkes.

2 Comments:

At 22/7/06, Anonymous Anonym said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

 
At 17/3/07, Anonymous Anonym said...

Spiste akkurat min spesialité, nam nam, svupp ned i magan

 

Legg inn en kommentar

<< Home