Menn med forkle
Joda vi har matprat.no, kokebøker og mammas telefonnummer, men nå trenger ikke ethvert måltid bli så fancy at det blir homsete. Hvis daten er fraværende er det like greit å kjøre den enkle, røffe veien.
Hobbykokk, muskelbunt, debuterende gjesteskribent og fremtidig reklamemann Alex disker opp med sunn barskhet i en delikat variant av tunfiskgrunnmuren:
Tunfisk må moses godt, for når klumpene er borte blir det automatisk gøttar, sammen med rømme.
Rugbrød hakker jeg i terninger sammen med ris. salat ve siden, agurk og tomat i terninger er gøtt.. ha på masse olje..
Etter litt trening skal måltidet være mulig å tilbrede på den tiden det tar å koke opp en nuddelpakke, og det uten Ingrid Espeligs notoriske luring. Bånn appetitto!

2 Comments:
I'm impressed with your site, very nice graphics!
»
Spiste akkurat min spesialité, nam nam, svupp ned i magan
Legg inn en kommentar
<< Home