Tidtrøyta

Jeg er død

22.12.06

Julegavetips for hele familien

VG klinker til med julejournalistikk av beste sort, og i en oversikt på femti punkter tipser de desperate julehandlere om hva de kan gi til sine for en billig penge. Høydepunktene på gaver til under en femtilapp er røverkjøp som dusjsåpe til 34 kroner, erotiske terninger til den nette summen av 37 enkronemynter, og sist men absolutt ikke minst pennen som ikke bare er en penn, men samtidig en radio!

Selv har jeg flere navn igjen på handlelisten, og i mitt endeløse lager av empati for andre som meg selv vil jeg selv komme opp med noen tips:

Til jentungen:
Kjønnsrollene skal skal som kjent tvangsfores fra tidlig alder. En liten jente skal leke med dokker, og et sunt skjønnhetsidéal vil gi henne en fin og anoreksisk fremtid. En porselensdokke av Britney er midt i blinken for lille persille, hvis alt går fint så skal du se hun løper truseløs allerede i fjerdeklasse, og tar med rike venninner hjem.


Til frøkenen:
Å handle klær til motebevisste jenter er klin umulig, men sko er et unntak, alle jenter elsker sko, og selv Vampus hadde solgt katten sin for disse lekre Dolce & Gabbana sneakersne i friske farger. De er lekre, helt sikkert komfortable og gir garantert oppmerksomhet. I salg her.


Bestemor:
Den eldrende kvinnen som snakker ustanselig om hvor vakker hun var når tvbildene var i svart og hvitt vil alltid bli glad for ting som gjør henne ungdommelig, som denne uimotståelige parykken, og kombinasjonen med den tidsriktige toppen fra miss sixty vil garantert gjøre bestemor lekker. Nei nå vet jeg riktignok ikke om den er tidsriktig, men den er i hvertfall grønn og fin, dessuten passer merkenavnet fryketlig godt til en ungdommelig bestemor. Kjøpes her og her.


Bestefar:
Mens Bestemor nedlegger brunkremklyser hentet hjem fra Mosquito er stakkars bestefar overlatet til seg selv og internettporno. Da vil han se lysere på fremtiden når han får denne gledessprederen med ikke bare ett men to hull. Her kan du lese testen(terningkast seks) og bestille varen hvis du mener bestefar fortjener det.


Guttungen:
Igjen dette med kjønnsroller altså, for gutten med Rocky og Arnold med Baywatch innimellom for puppeinput, og topp det hele med gaven som han kan vise til alle vennene sine og bli kulest. Prisen er noe stiv, men i disse krekartider hvor islamitter lusker rundt med klare sprengladninger i turbanen er familiebeskyttelsen vel verdt investeringen, og du vil takke Softair gun Barett M82A1 Sniper når dine barn har vokst seg frem til å ta vare på seg selv.


Ellers er jeg on high demand tilbake fra Barcelona, vel hjemvendt til å se at jeg har blitt latterliggjort av min (tidligere) gode venn Mary. Hjertelig takk.

2 Comments:

At 23/12/06, Anonymous Anonym said...

Nummer én: Jeg er dødsmisunnelig på Barcelonaturen din. HAdde man bare kunnet dra fra denne regntunge byen. *Sukk*

Nummer to: Snasne tips, dog jeg ei kommer til å benytte meg av de. Nå skal jeg bruke resten av jula til å prøve å få bort det mentale bildet av bestefar med et heftig erotisk leketøy. Dårlig gjort...

 
At 23/12/06, Blogger KjederMegPåJobb said...

Uno: Siden du klager over regnet er du sikkert fra Bergen. Morgenbladet skriver denne uken om følger av global oppvarming, og nedbør vil øke med tjue prosent innen 2050 i ditt område. Så du har ikke noe å kalge over - enda.

Dos: Haha :P

 

Legg inn en kommentar

<< Home